14 μέρες Σοσιαλιστικής ευφορίας

από την GothQueenPythia

14 μέρες σοσιαλιστικής ευφορίας μετράνε οι κάτοικοι της Ελλάδας μετά την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου και του πολιτικού σχηματισμού που ηγείται, στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου του 2009.

Οι εκλογές είναι εθνικές, μην ξεγελιέστε, δεν πρόκειται για φάρσα -ναι, η Ελλάδα αποτελεί έθνος.

Η Πούτσα του Τσολιά συρρικνώθηκε κατά 2 εκατοστόμετρα μετά από το κομματικό πανηγύρι της μεγάλης παράταξης της συντήρησης -τα Αρχίδια του Τσολιά παραμένουν στην κατάψυξη προς αναμονή της κατάλληλής τεχνολογίας που θα καταστήσει δυνατή τη λειτουργική ένωση του πλήρους Ελληνικού Αναπαραγωγικού Οργάνου.

Ο καιρός στα ανοιχτά της Σουηδίας θα παραμείνει αίθριος με τάσης αποκρατικοποίησης στα Ανατολικά. Οι ένεμοι θα πνέουν μέχρι 32 μποφώρ όποτε υπάρχει ελπίδα και στα πλαίσια της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος.

Τουλούμπα Κωκ Σάμαλι και Γρασίδι, υποτιτλοφορείται η Βίβλος της Πράσινης Ανάπτυξης υπό τον ΓΑΠ -καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, δίνοντας με αυτό τον τρόπο το διττό μήνυμα στις Πετρελαιοβιομηχανίες ότι μπορεί η ενέργεια να είναι Πράσινη αλλά τα γλυκίσματα πλαστικά.

Τα νέα σε τίτλους από την κόλαση.

Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 32 other followers